3.14.2014

Bluefield Burger

Δημητρίου Χούντα 12, Παιανία
Ό,τι καλύτερο έχω φάει σε μπέργκερ τα τελευταία χρόνια! Και αναλύω..

Ισορροπημένες γεύσεις και καθόλου μα καθόλου τυποποιημένες! Ζουμερό, μοσχαρίσιο μπιφτέκι που κάνει τη διαφορά. Μούρλια καραμελωμένα κρεμμύδια, καταπληκτικές σως, φρέσκα λαχανικά, κολάσιμες τηγανιτές πατάτες με τη φλούδα τους. Κι όλα αυτά χωρίς υποψία τσιγκουνιάς.

 
Παραγγείλαμε σαλάτα με γλυκιά σως ράζμπερι αν δεν κάνω λάθος, κι αν και δεν είμαι φαν των γλυκών γεύσεων στο φαγητό μου, απλά με κέρδισε! Ως λιχούδα πήρα 2 μίνι μπέργκερ, για να δοκιμάσω διαφορετικές γεύσεις, το ένα σπάισι και το άλλο με σως τζακ ντάνιελς και στο 1 να είχα μείνει θα είχα χορτάσει. Καθώς επίσης μία πλούσια μερίδα πατάτες. Δεν έχω να σημειώσω τίποτε μα τίποτε αρνητικό στις γεύσεις.


Τα παιδιά της Παιανίας σε κερδίζουν, με την εγκαρδιότητα και το ενδιαφέρον. Τζαστ σούπερ! Ο χώρος είναι ολίγον τι μικρός, δεν σε δυσαρεστεί αλλά κάτι τις μεγαλύτερο, πιστεύω πως θα ήταν και πιο άνετο.

 
Αξίζει τα λεφτά του;... απλά ΝΑΙ. Μας πήγε γύρω στα 12 ευρώ το άτομο, φάγαμε πολύ καλά, θα έλεγα σκάσαμε και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξαναπάω, θα ξαναφάω, θα ξαναευχαριστηθώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου