12.09.2011

Πικάντικη Καροτοσαλάτα (Spicy Carrot Salad)

Μες στο καταχείμωνο εγώ θυμήθηκα την καροτοσαλάτα που είχα φάει το καλοκαιράκι σε μια ταβέρνα (Η Παρέα) στην Πάρο και είπα να τη δοκιμάσω!  Το αποτέλεσμα βγήκε σούπερ και σας το προτείνω ανεπιφύλακτα!
Amid the winter I remembered the Carrot Salad I ate past summer in a taverna (The Friends), at Paros and I decided to try it! The result came out super and I recommend it wholeheartedly!

Συστατικά - Ingredients
  • 8 καρότα (8 carrots)
  • 2 σκελίδες σκόρδο (2 garlic cloves)
  • 200 γρ. γκούντα & ένταμ (200g Gouda & Edam)
  • 200 γρ. μαγιονέζα (200g mayonnaise)
  • Αλατάκι (salt)
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (2 tablespoons olive oil)
Εκτέλεση - Execution

Τρίβουμε το καρότο στον τρίφτη (χοντρό), καθώς επίσης και τα μαλακά τυριά (ψιλό).  Πολτοποιούμε το σκορδάκι και όλα αυτά τα ανακατεύουμε σε ένα μπολ, με τη μαγιονέζα, το λαδάκι και μια πρέζα αλατάκι.  Γρήγορη, απλή και πεντανόστιμη!

Grate the carrot and soft cheeses. Puree the garlic and mix them all in a bowl with mayonnaise, olive oil and a pinch of salt. Fast, simple and delicious!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου